Ervaren maatwerk voor totaalprojecten

Een inrichting op maat, van je bureau tot je woonkamer? Profiteer van onze ervaring met totaalprojecten. Naast het ontwerp, het maken en plaatsen van maatkasten en maatmeubels, coördineren we met veel plezier de transformatie van je volledige woning. We houden de touwtjes in handen en sturen bij waar nodig, steeds in overleg met jou.

Eén aanspreekpunt voor je totaalproject

Van de vroegste ontwerpfase tot de oplevering: als bouwheer heb jij de touwtjes mee in handen. Zo kan je project bijgestuurd worden waar nodig, zodat het eindresultaat helemaal bij je past.

Tijdens je totaalproject of nieuwbouwinrichting is Coopman Interieur het centraal aanspreekpunt voor al je vragen of een stand van zaken. We coördineren je volledige project, met oog op de strakke timing. Grondige voorbereidingen in het productie-atelier en ervaren vaklui op de werf zorgen ervoor dat we je deadline halen.

Jouw stijl, ons ambacht

De inrichting van één ruimte of een volledige woning op je maat: jouw stijl bepaalt het ontwerp. Tijdens een eerste gesprek hoe jij je interieurafwerking ziet. Met naadloze maatmeubels in Corian bijvoorbeeld. Of met inbouwkasten in eiken fineer.

Onze interieurarchitecten maken 3D-ontwerpen en sturen die samen met jou bij tot je 100% tevreden bent. Want duurzaam maatwerk is voor het leven. Onze persoonlijke aanpak verloopt volgens 5 stappen.

  1. Verkennend gesprek
  2. Kleur- en verlichtingsadvies
  3. Ontwerp en terugkoppeling
  4. Productie in eigen atelier
  5. Levering en plaatsing

Hoogwaardige materialen voor elk budget

Massief hout, natuurlijk marmer of hoogstaande prints op laminaat of melamine? Voor elk budget is er een gepaste, stijlvolle oplossing. Binnen jouw budget zoeken we een duurzame oplossing die mooi oogt en van je huis en echte thuis maakt. Met oog voor een harmonisch geheel van je interieur. Met oog voor functionaliteit. En bovenal met oog voor optimaal wooncomfort. Je kiest uit een ruim gamma aan materialen

  • Fineer
  • Laminaat
  • Melamine
  • Composiet
  • Massief hout