Stijlvolle make-over aan de kust

Is het interieur van je tweede verblijf aan de kust aan vernieuwing toe? Dat treft. Coopman Interieur is specialist in inrichting van tweede verblijven. Met vakwerk en interieurvormgeving op maat van vakantiewoningen.

Showroom aan zee
Wat begon als een eenmansschrijnwerkerij is in 35 jaar geëvolueerd naar een atelier met interieurspecialisten en puur maatwerk.
Familiebedrijf Coopman realiseert totaalinterieurs.Van schets tot plaatsing. Stefaan, Monique en zonen Bart en Tom leveren samen met hun schrijnwerkers en interieurontwerpers vakwerk, tot in detail. “We geven advies, ontwerpen en richten je eigen woonst of tweede verblijf in. In de stijl die je graag ziet“, licht
Bart toe.

Een knus tweede verblijf tot in detail
Voor tweede verblijven aan de kust reikt de West-Vlaamse firma passende oplossingen aan. “We gaan tot het uiterste om de details te doen kloppen. Van de indeling van kasten tot het precieze aantal compartimenten in een lade: alles is configureerbaar”, vertelt Monique. Wie angst heeft om het uitgestrekte interieurlandschap op eigen houtje te verkennen, krijgt Coopman Interieur als gids. Monique: “Bij een interieur hoort ook kleur- en verlichtingsadvies.We volgen de nieuwste interieurtrends op de voet en begeleiden onze klanten. Zo presenteren we heel wat natuurlijke houtstructuren en massieve materialen in onze showroom. De ultieme keus ligt in het kamp van de klant, maar we inspireren hen graag in de zoektocht naar het perfecte interieur.”
Vakmanschap zonder limiet en zorgen Het atelier met bijhorende showroom in Passendale is het kloppende hart van het familiebedrijf.Hier vervaardigen experts jouw interieurwensen. Van deuren en kasten tot meubels. Voor elk hoekje van je huis. Puur vakmanschap in alle denkbare stijlen. Monique: “Wij leggen de klant geen stijl op. In samenspraak met een van onze drie interieurdesigners ontstaat een eerste ontwerp. Dat schaven we bij tot het helemaal goed zit en de geest en sfeer perfect belichaamt wat je voor ogen hebt. Zonder beteugeling van jouw stijl. Doordat we alles zelf fabriceren,
ontwerp je zonder limiet.” Coopman neemt ook de coördinatie van de binnenwerken voor haar rekening: van elektricien tot aannemer. Eén vaste partner waar je op verder bouwt. Zorgeloos richting een eersteklas totaalinterieur om van te smullen.