Doorgedreven maatwerk voor appartement in Oostende

Een tweede verblijf richt je helemaal in naar eigen wens. Het is tenslotte dé plek bij uitstek om te ontspannen. Gelukkig kent puur maatwerk geen limieten. Zo benutten de eigenaar de woonoppervlakte van hun vakantieverblijf in Oostende optimaal, met onder meer een opklapbed en op maat gemaakte kasten.

Optimaal ruimtegebruik

De kern van tweede verblijven is de beperkte ruimte zo goed mogelijk benutten. In Oostende dragen onder meer het opklapbed, dat volledig geïntegreerd is in de kast, en hangkasten in de keuken daartoe bij.

In de gang wordt een uitsprong in de muur handig gebruikt om er een maatkast op dezelfde breedte achter te zetten. Met een verlengend effect van de gang als gevolg, mede dankzij de ledstrip die onder de kast aan de andere wand oplicht.

Voor de eigenaars wordt de vakantie nog aangenamer door slimme ingrepen die een gevoel van ruimte creëren.

  • Hang- en wandkasten op maat
  • Opklapbed geïntegreerd in kast
  • Geïntegreerde keukentoestellen
  • Functioneel gebruik hoekjes en wanden
  • Lichte kleuren en natuurlijke houtstructuren

Maatwerk met kleur- en verlichtingsadvies

Onze interieurarchitecten luisteren naar de wensen van de klant, maar geven ook vrijblijvend kleur- en verlichtingsadvies. Zoals bij dit appartement in Oostende. Lichte kleuren in combinatie met natuurlijke houttinten geven de woning een warme uitstraling. De spots in de leefruimte zorgen voor stijlvolle en functionele verlichting. Ontworpen, geproduceerd en geplaatst door eigen personeel. Je persoonlijk traject volgt 5 stappen.

  1. Verkennend gesprek
  2. Kleur- en verlichtingsadvies
  3. Ontwerp en offerte
  4. Productie in eigen atelier
  5. Levering en plaatsing

Ervaren maatwerkatelier met uitgebreide showroom

Met vakwerk en interieurvormgeving op maat van vakantiewoningen is Coopman Interieur specialist voor de inrichting van tweede verblijven. Op 35 jaar tijd groeide het bedrijf uit van eenmansschrijnwerkerij tot ervaren maatwerkatelier.

In de bijhorende showroom ontdek je natuurlijke houtstructuren en massieve materialen. Enkel door ze ten volle te beleven, ben je zeker van de juiste keuze.