Inrichting mancave en poolhouse

De kelder inrichten tot een klassevolle mancave? Dat is een niveautje hoger. Dit project is een combinatie van klasse en duurzaamheid. De look en feel zorgt voor het stijlvolle cachet, terwijl de materiaalkeuze het onderhoudsgemak alleen maar bevordert. Ook voor de poolhouse primeren esthetiek en functionaliteit. Vooral over dat laatste valt nog iets speciaals te zeggen …

 

Mannelijke materialen

 

Om het mannelijke in het interieur te laten uitkomen, koos de klant voor een laminaat dat eruit ziet als geborsteld, gebeitst, zwart fineer. Zowel voor het tv-meubel, de wijnkast als de bar. Bij het laatste valt ongetwijfeld de verlichte fotowand op. En dat is niet het enige. De echte eyecathers zijn de nis in kwartsiet en de keukentablet in dekton. Beiden vormen ze een mooie tegenstelling met het zwart. En interessant, deze materialen zijn heel onderhoudsvriendelijk.

 

Extra gezelligheid werd gecreëerd met een biohaard in het tv-meubel. De perfecte plek voor de klant om te proeven van zijn heerlijk, gerijpte wijnen. De plafond- en lichtwandafwerking nam Spanorama voor hun rekening.

 

Poolhouse met contrast

 

In tegenstelling tot de mancave koos de klant voor wit als inrichting van de poolhouse. Het contrast creëerden we hier door te spelen met een nis in ceppo di gre. Het materiaal dat we doortrokken in de vloer. Maar dat is niet het meest speciale. De witte tafel uit krion staat namelijk op wielen. Zo kan het meubel altijd naar buiten gerold worden wanneer het lekker warm is. Als dat geen handige functie is!

 

Ook plannen om een mancave of poolhouse in te richten? Of vragen over materiaalkeuze?

Kom vrijblijvend bij ons langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

 

 

Meer info of vrijblijvende offerte? Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven