Interieurinrichting wijndomein Den Nachtegael

Wat als een klant bij je komt aankloppen met de vraag om de interieurinrichting op jou te nemen voor hun volledige woning, feestzaal én studio? Dat gebeurde toen Dirk Syx van wijndomein Den Nachtegael langskwam. Wij luisterden naar zijn interieurwensen en dromen, gingen aan de slag met een ontwerp en werkten de plaatsing af tot in de puntjes. Het resultaat? Een landelijk interieur met een moderne, strakke afwerking. We nemen je graag mee. 

 

Het ontwerp: een uitwerking op maat

 

“We wilden graag het interieur van onze studio, eigen woning en feestzaal een landelijk strak karakter geven. Dat betekent geen ‘geweld’ van alles en nog wat. Niet te veel franjes”, vertelt Dirk. Dit deden we door gelakte fineer te combineren met landelijke moulures. Geen zware houten kasten, maar lichte kleuren om het geheel luchtig te houden.

 

Daarom stelden wij voor om in de keuken te werken met eikfineer met een lichte rustieke afwerking, Miele apparaten, en een ouder-ogende tablet in Nero Zimbabwe. Rustig strak met een landelijke vibe. De studio doopten we om in warm neutraal grijs om het prachtige uitzicht van de wijngaard in de kijker te zetten. De badkamer zet de puntjes op de ‘i’ met het marmer, Emperador Grey Verzoet. Maar dat is nog niet alles.

 

De kers op taart is wellicht de feestzaal met eye-catcherbar in fenix nero ingo zwart, gecombineerd met Brushed Gold, met inox tablet en bovenaan een smeedijzeren kaderwerk gecombineerd met effen glas en kathedraalglas. Wij weten niet wat jij denkt … maar wij zouden hier alvast even blijven hangen.

 

Kwalitatief interieurwerk

 

“We wisten heel goed welke stijl en richting we wilden uitgaan. Cindy, de interieurarchitecte van Coopman Interieur, was zo sterk in het capteren van onze wens. Ze kwam met een ontwerp van het interieur dat he-le-maal ons ding was. Dat vinden wij toch wel een kunst”, vertelt Dirk. 

 

“En opvallend aan onze keuze om met Coopman Interieur samen te werken … ”, gaat hij verder. “Het was eigenlijk onze architect die ons Coopman Interieur aanraadde, zonder dat hij wist dat wij hen kenden. Hij weet dus duidelijk wie de juiste partner is voor kwalitatief interieurwerk.”

 

Benieuwd naar meer foto's? Ga naar onze pagina totaalinrichting!

Meer info of vrijblijvende offerte? Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven