Kleedkamers KV Oostende

Stijlvol wit met een knipoog

Om dag na dag op sportief topniveau te presteren, is een goede omkadering nodig. Daarom koos KV Oostende bij de inrichting van zijn nieuwe trainingscomplex op de Schorre voor maatwerk. Coopman Interieur, vaste leverancier van dienst, zorgde voor het praktische ontwerp en de strakke uitvoering van de kleedkamers.

Naast trouwe supporter is Coopman al jarenlang sponsor en vaste leverancier van KVO. De maatwerkspecialist heeft een toonzaal in de badstad en een hart voor sport. Het partnership met de voetbalploeg stond dan ook in de sterren geschreven. De inrichting van de nieuwe kleedkamers is het resultaat van de samenwerking.

Less is more. Het witte interieur van de kleedkamers brengt rust in de hoofden van de spelers. Net als het maatkastje waarachter de kledij netjes hangt en de ingewerkte lade, in plaats van een vast vak. De witte stadionzitjes houden de spelers met het hoofd – en het hart – bij hun stadion.

Meer info of vrijblijvende offerte? Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven