MODERNE AANPAK EN AUTHENTIEKE GEZELLIGHEID IN KIJKWONING NEVELE

In Nevele renoveerde Lapeirre Woningbouw een oud pand tot hedendaagse hoevewoning. De kijkwoning is duurzaam, bijna energieneutraal en straalt een gezellige warmte uit. Het interieur is op en top landelijk, zonder oubollig te zijn. Daar zorgde Coopman Interieur voor met kwalitatief maatwerk.

 

Project in samenwerking met woningbouw Lapeirre

GROEIMOGELIJKHEDEN VOOR WOONINRICHTING

De kijkwoning is gebouwd volgens het concept van levenslang wonen. De woning groeit mee met het gezin. De twee kinderkamers op de bovenverdieping laten bijvoorbeeld ruimte op de gang voor een speelhoek of bureau. Opbergruimte is er dankzij ruim tien lopende meter wandkastenInbouwkasten op maat uiteraard.

BOX-IN-BOXPRINCIPE

Alle technische ruimtes komen samen in een centraal, gesloten volume. De box is afgewerkt met barnwood, wat een warme toets geeft aan het interieur. De oude, donkere planken vormen de rode draad in het interieur. De barnwood planken kleuren de ouderlijke slaapkamer, de inkomhal, de open keuken en het ingebouwde bureau.

Het quasi afgesloten volume staat voor optimaal gebruiksgemak zonder plaatsverlies. Maar het box-in-boxprincipe heeft nog tal van andere voordelen in deze kijkwoning.

  • Geen plaatsverlies
  • Optimaal gebruiksgemak
  • Warme toets met barnwood
  • Structuur voor opbouw leefruimtes
  • Rode draad voor het ganse interieur

De ingewerkte trap, dressing, toilet, wasplaats en bureau worden door het box-in-boxprincipe op een organische, sferische manier aan het oog onttrokken. Daarrond ontplooien de leef- en slaapruimtes zich in een oase van rust. De benedenverdieping is een grote open ruimte.

In de keuken trekt het witte kookeiland de aandacht. Ze past perfect bij het kookgedeelte in composiet. De keukenapparaten zijn nauwgezet ingewerkt in de op maat gemaakte keukenkasten.

EEN INTERIEUR VOL TECHNISCHE SNUFJES

Innovatieve technieken optimaliseren het wooncomfort. De telescopische dampkap schuift automatisch omhoog als er gekookt wordt. Op de bovenverdieping zit de ventilatie dan weer netjes verborgen in de verloren ruimte onder het schuine dak. Onzichtbaar en verrassend handig. Het zijn maar enkele snufjes van de hoevewoning, die volledig uitgerust is met domotica. Moderne techniek en maatwerk gaan hand in hand.

  • Domotica
  • Automatische kookplaat
  • Ventilatie weggewerkt in schuin dak
Meer info of vrijblijvende offerte?

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven