Landelijke totaalinrichting

Landelijk en authentiek wonen in een nieuwbouw? We voorzagen deze nieuwe woning in Zonnebeke van een eigentijds interieur met landelijke toets. Helemaal op maat van het pand en de eigenaars.

 

Project volledig in eigen beheer. 

KLASSIEKE MEUBELS EN MATERIALEN

Het landelijk karakter van de woning begint bij de keuze van de juiste afwerkingen en de gepaste materialen. Zo komt in alle ruimtes hout terug, voor een warme, klassieke uitstraling. Je vindt in de woning ook plinten met sierlijsten en kroonlijsten.

Toch staat landelijk hier helemaal niet gelijk aan oubollig. Integendeel. Door in de badkamer te spelen met een dialoog tussen zwart en wit, lichtrijke ruimtes te creëren en moderne toetsen te integreren – onder meer de hanglamp in het bureau – ontstaat een hedendaags landelijk interieur. Het geheel van ingrepen op maat schept de gewenste sfeer.

  • Kroonlijsten
  • Massief hout
  • Lichtrijke ruimtes
  • Moderne toetsen
  • Plinten met sierlijsten

DE VEELZIJDIGHEID VAN MASSIEF HOUT

Massief houten meubels zorgen voor diepe details, fijn houtsnijwerk en grote curves. De mogelijkheden met massief hout zijn oneindig. Zoals vaak werden massieve stukken voor de woning in Zonnebeke gecombineerd met fineer.

Ook in fineer zijn al kleine details mogelijk. Een evenwichtige mix van beide optimaliseert de afwerkingsgraad ten opzichte binnen het vooropgestelde budget. Het fineer wordt geaccentueerd door de massieve kroonlijsten.

MAATWERK MET DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Coopman integreert nieuwe technieken in de maatmeubels voor optimaal gebruiksgemak. Zo zijn de kasten in de woning in Zonnebeke uitgerust met een zogenaamde servo-drive. Daarmee open je je kast met gemak, zelfs met de handen vol staat. Een tikje met de voet of de hand volstaat.

Het is een van de manieren waarop we meerwaarde geven aan een interieur. Naast de duurzame meubelen zelf uiteraard. Dat zijn de voordelen van een persoonlijk traject op jouw maat.

  • Meedenken over mogelijkheden
  • Ontwerpen, maken en plaatsen
  • Nieuwste technieken integreren in meubels
  • Hoogwaardige afwerking met oog voor detail
Meer info of vrijblijvende offerte? Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven