Totaalinrichting woning te beselare: maatmeubels met notelaar

Een binnenhuisarchitect hoeft niet altijd eik te gebruiken voor massieve meubelen die luxe uitstralen. Dat bewijst dit woonhuis in Beselare, bij Zonnebeke. Door accenten in het vast meubilair af te werken met notelaar krijgt het strakke interieur extra warmte.

 

Ontwerp van Expro, opvolging in eigen beheer

NAADLOOS MAATWERK

De uitgestrekte gietvloer valt meteen op. Naadloos en licht van kleur. Hij creëert een eindeloze look en is erg gemakkelijk in onderhoud. De kleur van het keukenblad en de spatwand – in Dekton met marmerlook – sluit perfect aan bij de gietvloer. Net als de sokkel van de haard en het maatmeubel in Corian in de badkamer. Het zijn de blikvangers in het interieur.

  • Lichte gietvloer
  • Accenten met notelaar(fineer)
  • Naadloze constructies met Corian en Dekton

MINIMALISME EN OOG VOOR DETAIL

De interieurinrichting in Beselare kenmerkt zich door een gedetailleerde afwerking. De afgeschuinde kastgrepen openen een of twee kastdeuren tegelijk, naar wens van de bewoners. Het keukentablet is precies acht centimeter dik. Geen toeval. Die dikte komt ook elders in de woning terug.

De sokkel van het haardvuur – een naadloze oprichting vanuit de gietvloer – doet tegelijk dienst als trap naar de open bureauruimte. De vlammen in de flankerende maatkasten blenden perfect met het flakkerende vuur. Dankzij deze elementen loopt de als een logische aaneenschakeling van elementen in elkaar over.

  • Terugkerende dimensies
  • Symbolische materiaalkeuze
  • Multifunctionele constructies
  • Afgeschuinde kastdeuren met dubbele greep

MAATWERK TO THE NEXT LEVEL

Dat we altijd een stap verder denken, blijkt uit kleine ingrepen. De verluchting in kastgrepen bijvoorbeeld. Die zorgen ervoor dat de kasten met schoenen en wasmanden fris blijven ruiken. De onzichtbare deurkaders, krasbestendig laminaatporselein met ingewerkte kabelgoten en de subtiele armaturen: stuk voor stuk zijn ze fijn afgewerkt door ervaren vaklui. Volgens de wens van de klant en met begeleiding van ontwerp tot oplevering.

Meer info of vrijblijvende offerte?

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven