MAATWERK VOOR HEDENDAAGSE NIEUWBOUWWONING IN KNOKKE

Een nieuwbouwproject van Luc Devroe vroeg om een eigentijdse inrichting op maat. In Knokke zorgde Coopman Interieur voor een hedendaagse en tegelijk tijdloze look. Enkele moderne snufjes en doordachte keuzes zorgen voor optimaal comfort voor de bewoners.

 

Project in samenwerking met Kevin Desmet

LAKWERK EN UITGEBORSTELD FINEER

De hoge kasten in wit lakwerk gaan doorheen het huis hand in hand met lage kasten in lichtgeborsteld zwart fineer. De vloer van travertintegels in de leefruimte loopt op zijn beurt subtiel over in parket in de slaapkamer, het bureau en de dressing.

In de badkamer steekt Corian de kop op, in de vorm van een strak vormgegeven spatwand en naadloos tablet met wastafel. Het kenmerkende donker fineer vervolledigt het badkamermeubel. Die combinatie van materialen en meubelen creëert een boeiende dynamiek in het interieur.

  • Corian
  • parketvloer
  • Wit lakwerk
  • Zwart, geborsteld fineer
  • Natuursteentegels travertin

STRAKKE KEUKEN MET INBOUWTOESTELLEN

De bouwvrouw kan naar hartenlust kokerellen in haar nagelnieuwe keuken. Het natuurstenen werkblad en spatwand blenden met de witte lak en het geborsteld fineer, dat ook hier een speelse toets geeft aan de ruimte.

De keukentoestellen zijn geïntegreerd in de inbouwkasten op maat. Dankzij de MasterCool koelkast van Miele kon zelfs de ijsblokjesmachine ingebouwd worden. Het resultaat: een strakke vormgeving met alle functionaliteit van een goed uitgeruste hobbykeuken.

  • Werkbladen en spatwand in natuursteen
  • Keukentoestellen ingebouwd in kastruimte
  • Inbouwkasten in witte lak en geborsteld fineer

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN OP MAAT

Een volledig nieuwbouw project inrichten op maat biedt mogelijkheden. Zo tillen innovatieve technieken de woning in Knokke naar een hoger niveau. De spiegel in de badkamer bijvoorbeeld. Dankzij een ingebouwd warmte-element dampt die nooit aan.

Alle kamers zijn voorzien van airco, die volledig verscholen is in de kastruimtes. Subtiele naden zorgen voor een optimale luchtcirculatie en -koeling. En een gedeelde deur sluit zowel de badkamerkast als de toegang tot de badkamer af.

Meer info of vrijblijvende offerte? Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven