NIEUWBOUWVILLA MET CENTRALE LEEFKEUKEN OP MAAT IN TORHOUT

Een moderne woning met het kloppend hart centraal, in de ruime leefkeuken. Voor deze nieuwbouwvilla in Torhout brachten we een wit interieur en de warme kracht van notelaar samen. Met een strakke afwerking op maat natuurlijk.

 

Project in samenwerking met Architecten Jonckheere. 

PRAKTISCH EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Uiteraard wilden de bouwheren een mooi interieur. Maar nog meer gingen ze voor een praktische en gebruiksvriendelijke woning. Van de indeling tot de materiaalkeuze: alles is op maat getekend en uitgewerkt met maximaal wooncomfort en minimaal onderhoud als basis.

De grote schuifwand tussen de keuken en de woonkamer zorgt voor een multifunctionele leefruimte. Twee aparte ruimtes of één grote kamer? De wand schuift eenvoudig open en dicht, volgens de noden van het gezin.

  • Keukenblad in corian
  • Ingewerkte deuren in de kastenwand
  • Lade-indelingen van Orgalux in de dressing
  • Grote schuifwand tussen keuken en woonkamer

MAATWERK MET OOG VOOR DETAIL

Doorgedreven maatwerk schuilt ook in details. Zo zijn de kasten naast de schuifwand op dezelfde hoogte gemaakt als het keukeneiland. Wanneer de schuifwand open staat, krijg je een harmonische kijklijn. Een haardvuur op hoogte in de keuken is nog zo een detail waarmee Coopman het verschil maakt.

NAADLOZE TECHNIEKEN

De gewenste technieken zijn naadloos weggewerkt in de maatmeubels. In en voor de ingewerkte kasten zorgen led-lichtlijnen voor elegante en tegelijk functionele verlichting. De kamers zijn uitgerust met airco en ventilatie, onzichtbaar weggewerkt. En in de leefkeuken passen de keukentoestellen tot op de millimeter. Dat is technieken en maatwerk hand in hand.

  • Ingebouwde keukentoestellen
  • Onzichtbare airco en ventilatie
  • Led-lichtlijnen in en voor kasten

REPORTAGE

Meer info of vrijblijvende offerte?

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven