STRAK-LANDELIJK INTERIEUR MET DOORGEDREVEN DOMOTICA

Optimaal genieten van een nieuwe gezinswoning? Dat doe je door een persoonlijke stijl te combineren met ultiem gebruiksgemak. Voor atelierchef Tom integreren we domotica in het maatwerkinterieur.

 

Project volledig in eigen beheer. 

 

Wit en warme materialen

Het strak-landelijke interieur kenmerkt zich door witte hoofdtonen. Toch zijn termen als wit, hedendaags en strak hier geen synoniem voor klinisch of kil. Integendeel. De combinatie met warme accenten en huiselijke materialen doorbreekt het witte hoofdthema. Een harmonische combinatie, dankzij onder meer:

 

  • bronzen laminaat in de achterwand van het keukenblok
  • ingewerkte ledstrips in het meubilair
  • smeedijzer schrijnwerk in de woonkamer
  • houten deur in de wasruimte

Centrale haard als sfeermaker

De haard van M-Design domineert de benedenverdieping. Met dank aan het driezijdig glas en de afwerking in travertin brengt hij sfeer in de leefruimte. De keuken, het bureau, de haardwand en de livingwand vormen namelijk één open geheel. In de maatkast zit subtiel dezelfde travertin verwerkt. Aandacht voor details typeert dan ook de totaalaanpak van Coopman Interieur.

Moderne technologie voor maximaal comfort

Bij een moderne nieuwbouw horen hedendaagse technieken. Op maat van de bewoners verwerkten we domotica onzichtbaar in het interieur. Met een app passen ze snel en eenvoudig de lichtkleur aan. De gewenste sfeer is binnen handbereik.

 

Ook op andere vlakken domineren moderne toepassingen het wooncomfort. Van de akoestische spanplafonds tot het keukenblad in Dekton. Het is maar een van de troeven van een persoonlijk traject bij Coopman.

 

  • Actief meedenken over oplossingen op maat
  • Intern ontwerp en productie van maatmeubelen
  • Plaatsing door eigen techniekers
  • Technologische snufjes naadloos geïntegreerd
Meer info of vrijblijvende offerte?

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven