Vakmanschap zonder limiet en zorgen

Met stijl, smaak en budget gaan wij professioneel om door onze ruime ervaring en brede stielkennis. Of het nu een klein of groot project betreft, Coopman Interieur realiseert wat u ook maar wenst. Schuine wanden of rechte wanden, een kantoor of wooninterieur, wij hebben oog voor de kleinste details.

Weet u dat wij gespecialiseerd zijn in geruisloze schuifdeuren en op maat gemaakte stijlvolle dressings? Weet u dat inbouwkasten met schuifdeuren of open vakken voor ons geen geheimen hebben? U wenst een bed met bijpassende nachtkastjes? Uiteraard levert ons atelier alle toebehoren zoals tv-kasten, tafels, bureaus… Interieurinrichting is nog veel meer dan maatmeubilair, zo werkt Coopman Interieur met favoriete partners om een compleet aanbod te kunnen leveren. Wie droomt van een nieuwe interieurinrichting of verbouwing, kan rekenen op de deskundigheid en nauwgezetheid van dit familiebedrijf. Wij ontwerpen, installeren en geven advies. Doordat we alles zelf fabriceren, ontwerpen we zonder limiet. Coopman staat voor projectbetrokkenheid tot in de hoogste graad. Zo willen wij het nu eenmaal!

Onze missie: Optimale expertise

Elke dag bouwen wij aan de verdere groei en toekomst van ons bedrijf. Dat doen wij professioneel met veel overgave, kennis en respect voor onze klanten. Differentiatie en innovatie zijn onze troeven. Wij kijken naar wat er vandaag en morgen beweegt. Coopman Interieur staat niet naast de wereld, maar in de wereld. Behoudens experts op het vlak van inrichting, profileren wij ons sterker dan ooit op het gebied van advies. Voor elk project is degelijk advies goud waard. Meer nog, uw project is onze trots.

Wij onderscheiden ons door: een mooi aanbod van diensten, een correcte en snelle behandeling van onze dossiers en door tevreden klanten!

Onze waarden: werken is verrijkend bij coopman interieur

Waarden zijn bedoeld om medewerkers en organisatie succesvol te maken. Werken bij Coopman Interieur is ontplooien, kansen grijpen, verantwoordelijkheid nemen en zoveel meer. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers! Wij geloven in samenwerken. Door onze waarden in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen, profileert Coopman Interieur zich ijzersterk in de sector.

Onze waarden geven aan hoe individuele medewerkers de missie van Coopman Interieur realiseren. De twee voornaamste peilers hiervoor zijn: integriteit en enthousiasme.

In onze organisatie gaan wij eerlijk en respectvol met elkaar om. Elke medewerker krijgt de kans om te laten zien wat hij of zij waard is.

Elke dag willen wij ons enthousiast bewijzen. Klanten bedienen wij vlot, beroepsmatig en met een ‘hart voor de zaak’. Wij spannen ons in om de doelen te behalen die de organisatie nastreeft. Inzet en enthousiasme geven medewerkers en bedrijf vleugels. Verantwoordelijkheid opnemen en initiatieven nemen schenken nu eenmaal voldoening.

Werken is verrijkend bij Coopman Interieur!

Historiek van een gereputeerd familiebedrijf

35 jaar geleden startte Stefaan Coopman met een schrijnwerkerij en meubelmakerij. Naarmate de welvaart toenam, werd binnenhuisinrichting een hot item. Twintig jaar geleden koos de founding father van Coopman Interieur resoluut voor totaalinrichtingen: slaapkamers, woonruimtes, dressings, keukens en kantoren. Een openhartige service en een vakkundige coördinatie garanderen vandaag een duurzame vertrouwensband met onze klanten. U leest het goed, Coopman Interieur is een totaalinrichter die uw project van ontwerp tot oplevering begeleidt, opvolgt en afwerkt zodat u op twee oren kunt slapen. Bovendien houden wij als gereputeerd familiebedrijf ons strikt aan planning en budget, elk project ligt ons nauw aan het hart.