Interieurarchitect tot je dienst

Een stevige basis voor je maatinterieur? Die begint bij een ervaren interieurarchitect. Heb je al een bestaand ontwerp, dan optimaliseert een Coopman-interieurarchitect het voor verdere uitwerking. Heb je een hoofd vol ideeën? We zetten het graag samen op papier.

 

Team architecten

Je interieur voor het leven start met een uitgebreide analyse van je eigen wensen en noden. Enkel zo sluit ons ontwerp perfect aan op je levensstijl. Cindy of Wout zijn daarbij je gids.

 

Onze interieurarchitecten vertalen je verwachtingen in praktische oplossingen, dankzij de nauwe samenwerking met de productieafdeling. Met duurzame materialen geniet je maximaal van je interieur. Ook na vele jaren

Met alle nodige info gaan Cindy of Wout aan de slag voor je ontwerp, op grondplan en/of in 3D. Pas als het ontwerp op punt staat – en helemaal is wat jij ervan verwacht – maken we een sluitende offerte op. Na akkoord komen we opmeten, zodat de productie van je maatmeubilair kan beginnen.

 

Gedurende elke stap van je project houdt je interieurarchitect een oogje in het zeil. Zo wordt het ontwerp zeker uitgevoerd zoals voorzien. Een vraag of opmerking tijdens de werken? Cindy of Wout blijft je vast aanspreekpunt. Tot de afwerking van het laatste meubelstuk toe.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven