Smaakmaker in maatinterieur

Vanuit een passie voor maatwerk en een hart voor spraakmakende interieurs voert Coopman Interieur projecten uit van A tot Z. Ontwerp, productie en plaatsing: we volgen elke stap nauwgezet op. Zo slaap jij op je twee oren. Je timing en budget zijn heilig, onze creativiteit en vakmanschap gegarandeerd.

 

  • Coopman Gebouw 1892
  • Coopman Gebouw 1983
  • Coopman gebouw 1988

Hoe het begon

Voor de wortels van Coopman Interieur gaan we terug naar 1982. Op een oude hoeve in Passendale startten Stefaan Coopman en Monique Deman hun algemene schrijnwerkerij. Ze waren vooral gekend voor hun kapconstructies, ramen en deuren. Al vertaalde de liefde voor maatwerk zich ook toen al in sporadisch meubelwerk.

 

Hun schrijnwerk was een schot in de roos. Twee jaar later al verhuisden ze naar een echt bedrijfsgebouw. Enkele jaren daarna volgde een tweede gebouw.

 

In 2017 werd de bedrijfsoppervlakte verdubbeld met nieuw atelier, showroom en burelen. 

 

 

Interieurbouwer

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2000 kozen Stefaan en Monique resoluut voor de meubelsector. In eerste instantie werd Coopman plaatser van ingemaakte kasten. Mét oog voor detail dankzij de lange expertise in schrijnwerk.

De troeven van de technische kennis werden versterkt door de eerste interieurarchitect in het bedrijf. Eigen ontwerpen op maat van de klant waren een feit. In de gloednieuwe toonzalen in Passendale en Oostende konden klanten vanaf toen technieken en materialen bekijken en beleven. Tot op vandaag.

 

  • Toonzaal Coopman Passendale
  • Familie Coopman

Familiebedrijf

Grondleggers Stefaan en Monique zijn nog steeds sterkhouders bij Coopman. Stefaan heeft de algemene leiding en staat in voor de dienst-na-verkoop. Monique verzorgt de boekhouding en planning. Met zonen Bart en Tom heeft de tweede generatie de rangen vervoegd. Terwijl Tom dagelijks het atelier en de plaatsing in goede banen leidt, volgt Bart de verkoop, aankoop, marketing en werven nauwgezet op.

Uiteraard doen zij het niet alleen. Een enthousiast team van interieurarchitecten, werkvoorbereiders, meubelmakers en plaatsers zet zich dagelijks ten volle in om kwalitatieve maatprojecten te realiseren.

 

 

Onze missie: Interieurs voor het leven

Een interieur is meer dan een praktische inrichting van een woning. Met totaaloplossingen en maatwerk biedt Coopman wooncomfort met esthetische meerwaarde. Duurzaam en aangepast aan het budget en de stijl van de klant.

Om dat te garanderen staat het team met beide voeten in de interieurwereld. Innovatie en veelzijdigheid zijn daarbij de kernwoorden. Met toegespitst advies van experts ter zake is elk project in goede handen. Een ruim aanbod, een correcte en snelle behandeling van dossiers, en tevreden klanten: daar zijn we trots op!

 

 

Meer info of vrijblijvende offerte? Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven