ERVAREN MAATWERK VOOR TOTAALPROJECTEN

Een inrichting op maat, van je bureau tot je woonkamer? Profiteer van onze ervaring met totaalprojecten. Naast het ontwerp, het maken en plaatsen van maatkasten en maatmeubels, coördineren we met veel plezier de transformatie van je volledige woning. We houden de touwtjes in handen en sturen bij waar nodig, steeds in overleg met jou.

Project Nachtegael - Zonnebeke

Dirk Syx, bedrijfsleider van Den Nachtegael, vertrouwde ons het maatwerk toe voor zijn state of the art wijndomein gelegen in Zonnebeke.

 

Ontwerp in eigen beheer.

Project in samenwerking met Demo-architecten

Project MD - Knokke

Wat als je het zelf te druk hebt om je bouwproject op de voet te volgen? Dan reken je op een betrouwbare partner voor de coördinatie en de uitvoering van de totaalinrichting. Luc Devroe, voetbalmakelaar en voormalig sportief directeur bij Anderlecht, KV Oostende, KSV Roeselare en Club Brugge gaf het vertrouwen aan Coopman Interieur voor zijn appartement in Knokke.

 

Project volledig in eigen beheer ontworpen. 

Project CW - Gent

Een zee van ruimte op amper 75 vierkante meter oppervlakte. Hoe je dat doet? Met doordacht maatwerk natuurlijk. Onze interieurarchitect Wout Corneillie nam zijn eigen appartement onder handen. Hij verwijderde overbodige elementen en creëerde opbergruimte met een smaakvolle en strakke look.

 

Project volledig in eigen beheer ontworpen. 

Project FV - Beselare

Een binnenhuisarchitect hoeft niet altijd eik te gebruiken voor massieve meubelen die luxe uitstralen. Dat bewijst dit woonhuis in Beselare, bij Zonnebeke. Door accenten in het vast meubilair af te werken met notelaar krijgt het strakke interieur extra warmte.

 

Ontwerp van Expro, opvolging in eigen beheer

Project ED - Knokke

Een appartement aan zee is genieten van het zicht op de kustlijn en het comfort van je tweede verblijf. Rob de Brouwer en Ellen De Smet kozen daarom voor een interieurinrichting op maat. Het resultaat: slim ruimtegebruik en een warm, modern interieur dat aan al hun wensen voldoet.

 

Project in samenwerking met Architecten Jonckheere

Project SC - Zonnebeke

Landelijk en authentiek wonen in een nieuwbouw? We voorzagen deze nieuwe woning in Zonnebeke van een eigentijds interieur met landelijke toets. Helemaal op maat van het pand en de eigenaars.

 

Project volledig in eigen beheer. 

Project LD - Knokke

Een nieuwbouwproject van Luc Devroe vroeg om een eigentijdse inrichting op maat. In Knokke zorgde Coopman Interieur voor een hedendaagse en tegelijk tijdloze look. Enkele moderne snufjes en doordachte keuzes zorgen voor optimaal comfort voor de bewoners.

 

Project in samenwerking met Kevin Desmet

Kijkwoning Lapeirre - Nevele

In Nevele renoveerde Lapeirre Woningbouw een oud pand tot hedendaagse hoevewoning. De kijkwoning is duurzaam, bijna energieneutraal en straalt een gezellige warmte uit. Het interieur is op en top landelijk, zonder oubollig te zijn. Daar zorgde Coopman Interieur voor met kwalitatief maatwerk.

 

Project in samenwerking met woningbouw Lapeirre

Project RM - Torhout

Een moderne woning met het kloppend hart centraal, in de ruime leefkeuken. Voor deze nieuwbouwvilla in Torhout brachten we een wit interieur en de warme kracht van notelaar samen. Met een strakke afwerking op maat natuurlijk.

 

Project in samenwerking met Architecten Jonckheere. 

Project TC - Passendale

Optimaal genieten van een nieuwe gezinswoning? Dat doe je door een persoonlijke stijl te combineren met ultiem gebruiksgemak. Voor atelierchef Tom integreren we domotica in het maatwerkinterieur.

 

Project volledig in eigen beheer. 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven