Efficiënt ruimtegebruik met inbouwkasten op maat

Inbouwkasten zijn handig, ze vermijden visuele herrie in de woning. Rust voor het oog! Coopman Interieur denkt met u mee en begeleidt u in uw keuze. Dat is absoluut geen luxe. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat kiezen bijna verlammend werkt. Wij staan daarom aan uw zijde. Of het nu gaat om een inbouwkast, inloopkast, boekenkast, kledingkast, hoekkast, draai-, vouw- of schuifdeurkast: wij maken hem precies zoals u hem wilt hebben. En voor advies weet u ons te vinden.

Inbouwkasten voor elke hoekje

Een kledijkast, boekenkast, hoekkast, inloop- of schuifdeurkast: als je ze laat inbouwen haal je het maximale uit je kastruimte. Onze interieurarchitecten ontwerpen op maat van je zolderinrichting of voor kasten onder de schuinte, bijvoorbeeld onder de trap of onder het schuin dak. Of voor je wasmachine en je droogkast. Dat is netjes en handig.

 

Lade-systeem met functionele indeling

Met de Ta’or Boxen van Van Hoecke vul je je kasten op maat aan met praktische lades. Blum combineert Duitse degelijkheid met een strak design en grote keuzemogelijkheden. Voeg daar de kastindeling van Orgalux aan toe en je lades zijn altijd ordelijk.

De indelingselementen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, vormen en afmetingen. We combineren de modules op maat van je noden, voor elke kamer in je huis.

GEPATENTEERD SYSTEEM VOOR SCHUIFDEUREN

Voor schuifdeurkasten op maat ontwikkelden we een eigen profiel. Je stelt er je schuifdeuren eenvoudig mee samen. Laat ze afwerken met een fotoprint, met ramen, met ledermotief of een van de talloze andere mogelijkheden. De deuren worden gelakt in elke kleur.

Meer info of vrijblijvende offerte Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven