Maatwerk met klasse

Met oog voor detail en smaakvolle ideeën voor jouw woonkamer gaan we nauwgezet te werk. Een tv-meubel op maat, praktische hangkastjes of een op maat gemaakte dressoir? Kies de stijl en het materiaal van je keuze.

 

Onze interieurarchitect gaat aan de slag met ruimtelijk inzicht en creatieve insteken. Dat is de basis voor hoogstaande meubels op maat van je living. Jij bepaalt welke meubelen jouw woonkamer kleur geven.

 

  • Maatwerk dressoir
  • Tv-meubel op maat
  • Haardwand met opbergruimte
  • Op maat gemaakte inbouwkasten of hangkasten
  • In alle stijlen, materialen, afwerkingen en afmetingen

 

Totaalinrichting op maat

Een landelijke tafel, een moderne tv kast of klassieke legplanken: ze sluiten steeds aan tot op de millimeter. Ga voor een living die als een puzzel in elkaar past. We nemen de afwerking van je woonkamer op maat helemaal voor onze rekening. Van kleinste ladekast tot kamerhoge schuifdeur.

 

Ga voor een totaallook met een tafel en kasten op maat in laminaat, fineer, melamine of massief hout. Zorg voor een uniforme stijl met je haardwand of omkastingen. Dat is klassevol én functioneel. Met dank aan inbouwkasten op maat en vernuftige scharnier- of schuifsystemen.

Afwerking tot in de puntjes

De ultieme sfeermakers? Die voegen we met plezier toe aan je living op maat. Een ledstrip hier en daar, een stoffen accent in een hoekkast of een fantasietje in de boekenkast op maat: zo maken wij het verschil.

 

  • Ambachtelijk maatwerk
  • Eigen vakmensen van ontwerp tot plaatsing
  • Aandacht voor details en nauwgezette afwerking

 

Uitvoeren van bestaand ontwerp

Man – of vrouw – met een plan? We optimaliseren je inrichting op papier voor we in ons atelier aan de slag gaan. Zo verzekeren we een duurzaam resultaat dat helemaal in het plaatje van je woonkamer past.

Meer info of vrijblijvende offerte Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven