COMPLETE BADKAMERINRICHTING OP MAAT

Een badkamer is meer dan de ruimte waar we snel douchen of onze tanden poetsen. Het is een ideale plek om te ontspannen en even op jezelf te focussen. Dat doe je in een interieur dat helemaal aan je eigen wensen en noden voldoet. Net daarom kies je voor een badkamer op maat, van ontwerp tot afwerking.

LANDELIJKE BADKAMERMEUBELS OF MODERNE BADKAMER

Badkamermeubels op maat van jouw stijl. Droom je van een landelijke badkamer met klassieke materialen? Of hou je het net graag strak en clean, voor een moderne look? Jij legt de basis waarop we je project ontwerpen en realiseren.

Van een massief eiken inbouwkast tot een naadloze wastafel in Corian. En wat dacht je van een zwevende spiegel in het midden van je ruimte? De mogelijkheden voor je badkamer zijn eindeloos. Jij kiest, wij realiseren je maatmeubilair.

  • Tabletten
  • Spiegelwanden
  • Kasten op maat
  • Badkamermeubel
  • Badkuip en wastafel op maat

MAATWERK VOOR RENOVATIE OF NIEUWBOUW

Optimaal gebruik van je ruimte en een stijl die bij je persoonlijkheid past: dat zijn de twee succesfactoren voor de badkamer van je dromen. Ze gelden zowel voor renovatie als voor nieuwbouw. Met badkamermeubels op maat en praktische inbouwkasten haal je het maximale uit je ruimte en geef je je ochtendritueel een boost.

TOTAALAANPAK VOOR JE BADKAMER

Je badkamermeubels worden met nauwgezette vakkennis ontworpen, vervaardigd en geplaatst door stielmannen in ons eigen atelier. Bovendien gaan we graag nog een stapje verder, door de volledige realisatie van je badkamerproject in goede banen te leiden.

Zo nemen we tijdens de totaalrenovatie bijvoorbeeld ook het plafond mee en plaatsen we faiences. Dat doen we uiteraard niet zelf, maar wel in samenwerking met vertrouwde vaklui, die de technieken perfect onder de knie hebben. We staan in voor het volledige proces van je maatproject.

  • Ontwerp op maat
  • Maken en plaatsen badkamermeubelen
  • Totaalrenovatie of -afwerking met vakmensen
Meer info of vrijblijvende offerte Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven