Toonzaal Oostende en Passendale in het nieuw

Onze beide vestigingen in Passendale en Oostende zijn voorzien van tal van nieuwigheden. 

Onze in-house interieurarchitecten, ateliermedewerkers en plaatsers voerden met trots deze aanpassingen uit.

 

In Oostende creëerden we een voorbeeldappartement met een minimale oppervlakte van 30m².

De ruimte omvat een volwaardige keuken, eetplaats, badkamer, elektrisch klapbed en extra slaapkamer. Dit appartement is een sterk voorbeeld van onze expertise in het inrichten van kleine appartementen. 

Niet alleen in de studio maakten we gebruik van handige meubelsystemen. In onze toonzaal kan je ook een stapel-klapbed bezichtigen en uittesten.

 

Daarnaast hebben we in onze tijdloze leefkeuken het nieuwe revego systeem van Blum geïntegreerd, dit meubelsysteem is het summum van draai-insteekdeuren!

 

Ook in Passendale werd de toonzaal in een nieuw jasje gestoken. Hier ontdek je de nieuwste trends uit de interieurwereld en krijg je een groot overzicht van de oneindige mogelijkheden van het maatwerk.

 

Beide toonzalen zijn voorzien van de nieuwste master Oak collectie van Unilin, een uiterst realistisch plaatmateriaal wat zeker het ontdekken waard is. Loop dus gerust eens door onze open en gesloten dressings en ontdek de waaier aan mogelijkheden van materiaal en invulling.

In onze leefkeukens ontdek je de mogelijkheden van verschillende kookplaten met werkbladafzuiging zoals BORA, Miele of Novy. Daarnaast geven we graag advies over de correcte materialen en technieken.

 

Kortom, voor al uw interieurprojecten, privéwoning of kantoor, bieden wij graag een antwoord voor al uw vragen!

 

Benieuwd naar meer?

Bezoek onze toonzalen en vraag advies aan onze interieurarchitecten voor uw interieuroplossing. Graag op afspraak zodat we de nodige tijd voor u kunnen vrijmaken.

Wil je gewoon een kijkje komen nemen zonder verdere uitleg, dan ben je ook van harte welkom. 

 

 

Meer info of vrijblijvende offerte? Maak een afspraak

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven