Slimme maatwerkpuzzel voor appartement in Knokke

Wat als je het zelf te druk hebt om je bouwproject op de voet te volgen? Dan reken je op een betrouwbare partner voor de coördinatie en de uitvoering van de totaalinrichting. Luc Devroe, voetbalmakelaar en voormalig sportief directeur bij Anderlecht, KV Oostende, KSV Roeselare en Club Brugge gaf het vertrouwen aan Coopman Interieur voor zijn appartement in Knokke.

 

Project volledig in eigen beheer ontworpen. 

Een goede samenwerking smaakt naar meer. Nadat Coopman de gezinswoning van Devroe in Knokke mocht voorzien van doorgedreven maatwerk, sprak hij hen opnieuw aan voor zijn appartement. Hier en daar keren elementen uit de woning terug in het interieur van het appartement. En ook hier staan wooncomfort en gebruiksgemak voorop.

Coopman stond in voor

  • maatwerkmeubilair
  • coördinatie van het project
  • stijlmuren, plafonds en deuren

Oog voor detail

Het verschil tussen een standaard interieur en doorgedreven maatwerk? Dat zit hem in de details. De spiegels in de badkamer zijn voorzien van verwarmingselementen, zodat ze niet aandampen. De airco’s zijn onzichtbaar weggewerkt in de kasten. En de toegangsdeuren tot het toilet en de berging zijn ingewerkt in de grote wand in notelaar. In de berging vind je de was- en droogkast. Netjes aan het oog onttrokken dus.

Dekton keukentablet met karakter

Eenvoudig in onderhoud en sterke materialen. Die twee wensen leidden het Coopman-team bij hun keuzes voor de inrichting van het appartement. Lakwerk, laminaat en notelaarfineer domineren de grote vlakken. Corian brengt rust in de badkamer, terwijl in de keuken het Dekton Xgloss Arga van de keukentablet meteen de aandacht trekt. De ingebouwde apparaten van Miele en de kookplaat met recirculatie maken bovendien een waar plezier van het kokkerellen.

  • Corian
  • Dekton
  • Laminaat
  • Wit lakwerk
  • Notelaar fineer

Optimaal gebruik van beperkte ruimte

Bij een appartement is de beschikbare ruimte vaak een obstakel. Coopman Interieur deelde de ruimtes slim in en boog die uitdaging om naar een opportuniteit. Op amper 100m² creëerden ze twee slaapkamers, elk met hun eigen badkamer, een ruime living en keuken, een wasplaats en een aparte berging voor de technieken. De bouwheer liet ook de stijlmuren door het maatwerkbedrijf opnemen. Met een minimaal ruimteverlies en maximaal wooncomfort als resultaat.

Vrijblijvende offerte

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Onze privacy policy vindt u hier.

naar boven